söndag 21 juni 2015

KONST-BARBEQUE!

S o m m a r e n s k o n s t p a r t y!Från kl.14 till 22!
Gratis entre!
Ta med en sommar-pryl till vårt museum!
Dj's: Wille &Fille + jonspelarjohan m.f.

På temat turism, camping och svensk sommar bjuder Galleri LarsPalm och Trailer Gallery in till konst-fest!

En dag då vi tillsammans deltar i en gemensam och improviserad undersökning av våra bilder av den ack så vackra sommaren, den åh så sköna campingsemestern och de galet roliga sommarspelen. En dag av kollektivt förskönande av sommaren, blandat med minnen från familjesemestern, regn och kall verklighet. En utgångspunkt, där solen skiner och allt är magiskt, en regnig tältsemester, där mörker och hat är överhängande men där solen och kärlek är det viktigaste. Där till synes skräp eller trasiga ting eller minnen blir något vackert.

TILLFÄLLIGT MUSEUM ÖVER SVENSK SOMMAR
I Trailer Gallerys vagn bygger vi ett eget museum. Föremålen som kommer visas i museet bestäms av festens besökare.Ta med en pryl du förknippar med typiska turist, camping och sommar-upplevelser! Låna ut den till museets samling över dagen och vara med och skapa ett kollektivt konstverk!

GRÄSMATTA MED SOMMARSPEL
En installation som man kan leka med och använda, en central punkt ifrån vilken evenemanget utgår. Installationen är fylld med olika klassiska sommarspel för alla att prova på! (man kan även ta med sig egna klassiker man vill spela)

DJ:S
Wille & Fille
Jonspelarjohan
(Fler tillkommer)

MAT
Sommarens favoritmat (dvs. grillat)!


Välkommen till den svenska sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar