torsdag 3 april 2014

[krig] - DAVID KOMMER TILL STAN!

Galleri LarsPalm
Presenterar


[krig]
    - DAVID KOMMER TILL STAN! -
18 - 20 April
David kommer till Sandviken under två dagar i påsk. David kommer från Stockholm och har aldrig varit i Sandviken förut. Istället för att [krig] visar David det bästa med Sandviken bjuder [krig] in alla som bor i staden att dela med sig av det de själva tycker är det bästa med Sandviken som plats och till att visa upp saker de gillar och tycker är viktiga i Sandvikens Kommun. Alla boende i Sandvikens kommun är välkomna att komma med förslag på vad David bara måste se!
Har du något du vill visa David? Det kan vara en promenad du gillar, en plats du har minnen ifrån eller en plats du tycker bär på en viktig historia. Skicka ett mail till oss på: davidkommertillstan@krig.me och berätta vad du tycker David BORDE SE, och kort om VARFÖR han borde besöka den platsen. Skriv också ditt NAMN, ÅLDER, var i kommunen du BOR och din MAILADRESS! Det finns även en förslagslåda på Sandvikens Bibliotek och en på Kungen där man kan lämna lappar med sitt förslag. [krig] går i genom alla förslag allt eftersom och kontaktar er via mail. Då finns utrymme för dig att berätta mer om din ide! Om ditt förslag blir antaget kommer vi sedan och besöker dig på platsen du rekommenderar den 19 /4 eller 20/4.
David kommer till stan den 18 April och kl 20.00 har vi vernissage på Galleri LarsPalm för att fira Davids ankomst och ge honom en kort överblick över staden, dess historia och saker man kan göra här. På vernissagen presenteras helgen program och alla som vill har chansen att träffa David. Har du något du vill berätta om på vernissagen? Skicka då ett mail till davidkommertillstan@krig.me och berätta för oss vad det är!
Besöken kommer kunna följas på en blogg via bilder, text och kanske också video. Kolla in: www.krig.me/davidkommertillstan för mer information om vad som händer, eller för att själv få tips på trevliga saker och spännande historier i Sandvikens kommun!
Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar