fredag 11 april 2014

Kort uppmaning i Arbetarbladet!

Vad vill du visa David?

I ett nytt konstprojekt får du vara med och lyfta fram Sandvikens bästa sidor.

Relaterat

Artikelbilder


Vad visar man en stockholmare på besök i Sandviken? Konstnärsduon [krig], som driver Galleri Lars Palm i Sandviken, bjuder under påsken in till ett konstarrangemang som skiljer sig mycket från det som man kan uppleva under Gästrik konst.
”David kommer till stan”, kallar de projektet. David är stockholmaren som ska få upptäcka Sandviken. Vad han ska se får du bestämma. Förslagslåda har satts upp i Sandvikens folkbibliotek. En idé bakom ”David kommer till stan” är att undersöka förhållandet mellan små och stora städer. Här finns också en möjlighet att lyfta fram någonting värdefullt i bygden och inte bara fokusera på negativa aspekter av landsorten som arbetslöshet och utflyttning. Resultatet av vad som händer under Davids vistelse i Sandviken kommer sedan att redovisas på en blogg.
Vad vi tycker att David borde se i Sandviken? Tja, varför inte ett besök på Arbetarbladets lokalredaktion i Sandviken för att stockholmaren ska få en inblick i att det finns journalistik även utanför de navelskådande redaktionerna i huvudstaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar