onsdag 19 september 2012

Och här en artikel i GD:


Precis innan utställningen stängde fick vi denna artikel i GD: 
 

 

 


Kärleksfullt systerskap

Systerskap är grejen i höstens första utställning på Galleri Lars Palm i Sandviken, en utställning med den ohyggligt spännande titeln ”En klump av överflöd – en utställning av Pissa, Tjuren och Hanna”.

Relaterat

Men snarare flöde än överflöd, en aldrig sinande ström längs väggar och golv av skatter, minnen och upphittat tjafs, eller inget tjafs alls. Stanna till vid gamla hästbetsel prydda av kristaller, en sockerlagsdoppad tantduk, en mask av en huva med en före detta flickväns hår eller några gamla fyllor.
Och njut!
Vem som gjort vad är inte viktigt, bara det gemensamma ögat för skönheten i det ratade. ”Vi gör det tillsammans för att vi är bättre så”, säger Hanna Gustavsson, Jessika Eklund och Pia Johansson Goldman som konstnärerna egentligen heter.
Det är smart, det är lekfullt, det är KÄRLEKSfullt – med lite blåslagen, öm ilska i botten. En kongenial utställning. Som tyvärr stängde igår:) Men intresserade kan höra av sig till galleriet (www.gallerilarspalm.blogspot.com, för den plockas inte ner förrän i helgen...
Sanna Wikström



http://gd.se/kultur/konst/1.5094535-karleksfullt-systerskap

Fint!

/LarsPalm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar