torsdag 6 februari 2014

Vårens program är klart!


Våren börjar sent och håller i sig länge på Galleri LarsPalm

- tack vad bra! tycker vi
Eftersom vårens utställningar också kommer innefatta en del projekt utomhus och på andra ställen i staden!

Det kommer bli en rolig vår på LarsPalm!

Det här är vad som väntas:

8 -22 Mars          Sandra Zupanic               (stockholm)

17–21 April        [krig]                               (sandviken)

17–31 Maj           Linnea Hansander          (stockholm)

28 Juni–12 Juli   Sarin Tasnathepgamol    (bangkok)


För att kunna fortsätta driva LarsPalm ideellt men också för att utveckla konceptet och arbeta med performance-baserad konst har vi i vår valt att ändra våra öppettider till 14-16 på helger och 15-19 på vardagar. Vi kommer hålla öppet varje dag under utställningens första vecka och under den veckan hoppas vi kunna bjuda på något mer tex. events, workshops eller tid för konstnären att utveckla utställningen.

Håll utkik här och på vår fb sida så berättar vi vad som är i görningen!

Vad som redan är planerat är en workshop i Cyanotype och Floweprint  (som vi kommer göra på textil) med Sarin som kommer hållas under hennes utställning i juni/juli. Sandra jobbar med digitala och analoga världar och sysslar även med video-mapping. Linneas projekt kommer göra en turné runt till olika platser i Sandvikens kommun, och till hennes projekt söker vi även personer som vill vara med eller ställa ut sin konst inom Linneas projekt. [krig] kommer också flänga runt i kommunen under några intensiva dagar för att samla ihop det bästa ni sandvikenbor har att visa av vår stad! Tilläggas ska också att medverkan i projekten inte kräver så mycket, någon timme och ett tips eller en hand och ett litet litet konstvek...

Den andra veckan kommer vi hålla öppet vid förfrågan. Man kan maila oss eller kontakta oss på facebook, så håller vi öppet när man önskar komma. Om några ändringar i programmet sker annonserar vi även det via bloggen och fb. Liksom om vi blir tvugna att hålla stängt pga. sjukdom eller annat.

Och slutligen, har ni några frågor, ideer eller vill hjälpa till? Släng iväg ett mail till galleri.lars.palm@gmail.com

Hoppas vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar